Αγαπητοί επισκέπτες

Μετά από ένα και πλέον χρόνο λειτουργίας του blog μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες μας για τη θερμή τους υποστήριξη. Το blog μας απέκτησε καινούρια διεύθυνση! Με την ευκαιρία αυτής της ανακοίνωσης, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και πάλι τον Τ. Π., τον πρωτεργάτη όχι μόνο του blog, αλλά και της ιδέας της γέννησής του. Η παρούσα σελίδα έχει σταματήσει πλέον να ανανεώνεται, σας περιμένουμε λοιπόν να μας επισκεφτείτε στη καινούρια διεύθυνση του Γυμνασίου Κυθήρων

Με ιδιαίτερη χαρά  σας καλωσορίζουμε στο blog του σχολείου μας .
Η δημιουργία του blog μας έχει ως σκοπό να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου σχολείου και να συμβάλλει στην επικοινωνία  μεταξύ  σχολείου, μαθητών, γονέων και άλλων φορέων.  Επιπλέον στοχεύει στην ενημέρωση όσον αφορά στη λειτουργία του σχολείου μας και στις διάφορες δραστηριότητές του. Φιλοδοξία μας είναι να σας προσφέρουμε μιαν άλλη μορφή επικοινωνίας μέσα από τις νέες τεχνολογίες για την καλύτερη πληροφόρηση και ενημέρωσή σας. 
Με την ελπίδα ότι θα βρείτε στο blog αυτό ενδιαφέρουσες πληροφορίες, σας ευχόμαστε καλή και ευχάριστη περιήγηση στα δρώμενα του σχολείου μας.